Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 01. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Gigi ma mindent megmutat

Gigi ma mindent megmutat

Ma jelenik meg a Playboy azon száma, amelyben VV Gigi meztelenül pózol. Kíváncsian várjuk, hogy végül belekerült-e az a fotó a lapba, amely miatt jó ideig ment a harc az ex-villalakó és a szerkesztők között.

 

Gigi a StoryOnline-nak elmondta, azt szerette volna, ha olyan fotók készülnek róla, amelyeken konkrétan, nem látszik semmi. Végül sikerült megállapodnia a szerkesztőkkel, csupán egy felvétel volt, amelyiken ment köztük a harc. A villalakó ezen szemben áll és nincs rajta semmi.

Gigi állítja, hogy ez a kép is nagyon szép, csupán azért találja aggályosnak, mert mindene látszik rajta. A lány azt mondja, türelmet kér a magazintól, amíg eldönti, hogy hozzájárul-e a fotó közléséhez. Gigitől azt is megkérdeztük, milyen összegű honoráriumot kapott a fotózásért? A lány a szerződésére hivatkozva konkrét összeget nem mondott, de azt kijelentette, szerinte jó üzletet sikerült kötnie, és több pénzt alkudott ki, mint amit eredetileg felajánlottak neki.

Címkék: gigi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára