Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Június 07. 11:36, hétfő | Helyi

Foci-vb Keszthelyen

Foci-vb Keszthelyen

Idén június 11. és július 11. között Keszthelyen a Balaton partján is nyomon követhető lesz az idei nyár slágerprogramja, a dél-afrikai Labdarúgó Világbajnokság összes mérkőzése. Egy szurkolói tér kialakításával és a mintegy 20 n

Azért, hogy a mérkőzések közötti idő se teljen el tétlenül, változatos kísérőprogramok teszik színesebbé a rendezvényt. Pénteken és szombaton a meccsek előtt zenés játék alkalmával ajándékokat nyerhetnek a játékos kedvű nézők, valamint neves labdarúgó szakemberekkel történő beszélgetés során kaphatnak betekintést a foci kulisszatitkaiba.

Hétköznapokon a sportbemutatók mellett esti koncertek szolgáltatják a felhőtlen szórakozást, míg a hétvégéken igazi party hangulat költözik a magyar tenger partjára. A Keszthely Open a mozizni vágyókra is gondol, ezért vasárnaponként közkedvelt futball témájú filmek kerülnek vetítésre, ahol ráadásként híres meglepetésvendégek gondoskodnak a tartalmas kikapcsolódásról.

További információk itt találhatóak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: