Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Április 16. 11:52, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Dwayne Johnson tombolós filmje tarolt

Dwayne Johnson tombolós filmje tarolt

Dwayne Johnson Rampage - Tombolás című sci-fi akciófilmje tarolt a hétvégén az észak-amerikai mozikban. A sztár új mozija Amerikán kívül is sikerrel debütált.

A Rampage - Tombolás 34,5 millió dollárt (8,7 milliárd forintot) keresett az amerikai és kanadai mozikban premierhétvégéjén, az Amerikán kívüli 61 piacon pedig 114,1 millió dollárral (29 milliárd forinttal) növelte globális bevételét.

A Hang nélkül című film a második helyet szerezte meg a kasszasikerlistán 32,6 millió dolláros (8,2 milliárd forintos) jegyeladással. Harmadiknak John Krasinski horrorja, a Felelsz, vagy mersz futott be 19,1 millió dolláros (4,8 milliárd forintos) bevétellel. Krasinski filmje mindössze 3,5 millió dolláros (880 millió forintos) költségvetésével máris kiugró sikerként könyvelheti el észak-amerikai forgalmazását.

Steven Spielberg fiataloknak szánt virtuálisvalóság-mozija, a Ready Player One 11,2 millió dollárt (2,8 milliárd forintot) keresett a mozikban, a toplista ötödik helyét pedig Kay Cannon Szűzőrség című komédiája szerezte meg 10,3 millió dollárral (2,6 milliárd forinttal).

Bár Wes Anderson Kutyák szigete című filmjét egyelőre korlátozott számú észak-amerikai moziban kezdték forgalmazni, a hétvégén a toplista 7. helyét szerezte meg 5 millió dolláros jegyeladással.

A Disney és Marvel stúdió közös produkciójaként készült Fekete párduc közben már 673,8 millió dolláros (170 milliárd forintos) észak-amerikai bevételnél tart.

Címkék: dwayne johnson, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára