Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Április 26. 00:00, péntek | PR
Forrás: InfoVáros

CHRIS LAKE AZ ESZTERGOMI ICE BEACHEN!

CHRIS LAKE AZ ESZTERGOMI ICE BEACHEN!

Chris Lake Magyarország egyik legnagyobb és legszebb szórakozóhelyén!

Chris Lake Magyarország egyik legnagyobb és legszebb szórakozóhelyén! Nyereményjáték! Az első forduló nyertese: Csákányi Ferenc

Páros nyereményét átveheti az esztergomi Ice Beachen!

Esztergom és Tát között, a 117-es főúton, egy tó partján található az ország egyik legnagyobb és legszebb szabadtéri szórakozóhelye ahol 3 helyszínen 3 különböző zenei stílusban tolják a dj-ék a zenéket. A legnagyobb befogadóképességű helyszín az Ice Beach, mely a nevét onnan kapta, hogy a viharbiztos rendezvény sátor alatt az őszi-téli-tavaszi időszakban egy jégpálya üzemel. A szükség esetén fűthető sátor alatt elsősorban az elektronikus zenéé a főszerep. Főszezonban a tóba benyúló félszigeten kialakított pálmaligetben található még két helyszín ahol a retro illetve az r'n'b zene kedvelői szórakozhatnak.

Az Ice Beach minden évben igen neves dj fellépésével nyitja a szezont. Két évvel ezelőtt DJ BEAUTY, tavaly ALEX KENJI idén pedig CHRIS LAKE adja meg a lendületet a nyári szezonra. Annak idején a skót származású dj remixelte meg először a EURYTHMICS SWEET DREAMS című klasszikusát ezzel tette le a névjegyét a szakmában. Azóta számos dala felkerült a Billboard lista "top ten-jébe", az EMMA HEWITT által elénekelt "Carry My Away" és a nem is olyan régen a klubok legnagyobb kedvencének számító "Sundown" az első helyig jutott. Chris a feleségét is bevonta munkásságába hiszen több felvételén is GITA LAKE énekel. Nemcsak a dj pultban és a stúdiójában alkot maradandót hiszen a tulajdonosa a RISING MUSIC kiadónak ahol JOHN DAHLBACK és TOMMY TRASH is jelentetett már meg lemezfelvételt.

A bulira korlátozott számban adtak ki elővételes jegyeket 2900 forintért (amennyiben elfogy már csak a helyszínen a buli napján lehet venni 3500 forintért). Postai utánvétel esetén hívd a 30-5082811 számot!! Minimum 4 db jegy esetén NINCS POSTAKÖLTSÉG, 1-3 db esetén 1000 Ft.

Elővételes jegyeket április 24-től lehet megvásárolni a következő helyszíneken. BUDAPEST: ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT(GELATO ICE CREAM SHOP), AUCHAN ÓBUDA AQUINCUM(CSIBEFALÓ), GYŐR: ÁRKÁD BEVÁSÁRLÓKÖZPONT (PASTA ITALIA), KOMARNO: DORMIO SPEEDFITNESS STUDIO (KOMÁRNO SK: DUNAJSKÉ NÁBREZIE 4726, CENTRAL OFFICE 3. EMELET), ESZTERGOM-TÁT: ICE BEACH (RÖNKHÁZ ÉTTEREM).

Nyereményjáték jegyekért: ITT

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/483385178376411/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát